Uutisia

Kunta-alalla palkittiin kehittämistekoja

16.11.2017
KT Kuntatyönantajien ja kunta-alan pääsopijajärjestöjen yhteinen KunTeko 2020 -ohjelma palkitsi kymmeniä kuntaorganisaatioita ja työntekijöitä. Palkitsemisella nostetaan esille kunta-alalla tehtävää työtä työelämän kehittämiseksi sekä juhlitaan onnistumisia.

JUKO kummeksuu Oulun yt-neuvotteluja

26.10.2017
Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn puheenjohtaja Olli Luukkainen kehottaa kuntia odottamaan sote- ja maakuntauudistuksen kohtaloa ja välttämään henkilöstön hämmentämistä liian aikaisin yt-neuvotteluin.

Teknisen sopimuksen verkkokurssilta erinomainen palaute

15.9.2017
JUKO ja KTK järjestivät yhdessä kunta-alan teknisten sopimuksen verkkokurssin, joka oli suunnattu kaikille jukolaisille luottamusmiehille.

Kuntekon ensimmäinen kausi päättymässä – jatkorahoitushakemus uudelle kaudelle tehty

13.9.2017
Kunta-alan työelämän kehittämisohjelma Kunteko on KT Kuntatyönantajien ja kunta-alan pääsopijajärjestöjen JUKOn, KoHon ja Kunta-alan unionin yhteinen valtakunnallinen hanke. Sen ensimmäinen kausi päättyy tämän vuoden lopussa. Ohjelmaa on arvioitu ja tuloksia esitellään syksyn mittaan. Sparrausta ja sisäisten kehittäjien koulutuksia voi hakea edelleen. Kauden 2018-2020 jatkorahoitushakemus on tehty, ja tietoa rahoituksesta odotetaan marraskuun alkuun mennessä.

Kunta-alan pääsopijajärjestöt vaativat palkankorotuksia

17.8.2017
Kunta-alan pääsopijajärjestöt valmistautuvat syksyn palkkaneuvotteluihin ja vaativat selkeitä palkankorotuksia. Julkinen sektori on jo kantanut kortensa kekoon mittavilla säästötoimilla.