Uutisia

Työsuojeluvaalit 2017

13.10.2017
Työsuojeluvaltuutettujen vaalit käydään tänä syksynä useilla työpaikoilla. Työsuojeluvaltuutettu ja kaksi varavaltuutettua on lain mukaan valittava työpaikoilla, joissa työskentelee vähintään 10 työntekijää. Työsuojeluvaltuutettu edustaa työpaikan kaikkia työntekijöitä turvallisuutta ja terveellisyyttä koskevissa asioissa. On tärkeää, että työpaikalla on myös asiantuntijoita ja esimiehiä edustava työsuojeluvaltuutettu.

Luottamusta lujittamaan! - Työturvallisuuskeskuksen tarjoamat maksuttomat luennot

26.9.2017
Työturvallisuuskeskus TTK järjestää syksyn aikana kaksi maksutonta verkkokoulutusta luottamuksesta työyhteisössä. Luottamus työyhteisössä auttaa kohtaamaan muutoksia ja ennakoimaan sekä ratkaisemaan ongelmia. Luottamus näkyy oman vastuun kantamisena niin yksilönä kuin ryhmän jäsenenä.

Älä aikaile - Kirteko-verkostotapaamisten ilmoittautuminen on käynnissä!

19.9.2017
Esillä on seurakuntien kehittämistarinoita tulevaisuuden suunnittelusta yhdessä, ajankohtaisia kysymyksiä yhteistoiminnasta hengellisen työn työaikakokeiluihin, työhyvinvointikyselyistä osaamistarpeiden ennakointiin ja töiden uudelleen organisointiin saakka. Tilaisuus käynnistyy esittelyjen torilla, jolla voitte tavata asiantuntijoita mm. Kevasta, Työturvallisuuskeskuksesta ja Kirkkohallituksesta

Palkitse yhdistysaktiivi – ehdota Vuoden Välkkyä

7.9.2017
Vuoden Välkky -palkinnolla halutaan tuoda esiin ja palkita hyviä ammattiyhdistystoimintaa kehittäviä ideoita.

Seurakuntien työsuojeluvaltuutettujen valinta on käsillä

5.9.2017
Seurakuntien työsuojeluvaltuutettujen ja samalla myös yhteistyötoimikuntien toimikausi päättyy 2017 lopussa.