Neuvottelu-uutisia

Alustavat tavoitteet esillä kirkon neuvotteluissa

eilen
Kirkon työmarkkinalaitos ja kirkon palkansaajia edustavat pääsopijajärjestöt jatkoivat neuvotteluja.

Virka- ja työehtosopimusneuvottelut vauhtiin myös kirkon sektorilla

22.11.2017
Neuvottelut evankelis-luterilaisen kirkon virka- ja työehtosopimuksesta aloitettiin seurakuntatyönantajia edustavan Kirkon työmarkkinalaitoksen ja palkansaajia edustavien järjestöjen kesken tänään 22. marraskuuta. Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO, Kirkon alat ja Kirkon alan Unioni irtisanoivat nykyisen sopimuksen päättymään 31.1.2018.

Uutisia

Neuvotellen ja sopien - järjestövalmius kunnossa

20.11.2017
Osana työ- ja virkaehtosopimusneuvotteluita JUKO nostaa valmiuttaan tukea neuvotteluja myös järjestöllisten toimien kautta.

JUKOn Olli Luukkainen: Eikö maailman paras riitä?

8.11.2017
Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn puheenjohtaja Olli Luukkainen kummastelee julkisuudessa esitettyjä näkemyksiä, joiden mukaan julkisalojen pitää ensin osoittaa tuottavuutta ja vasta sen jälkeen työntekijät voivat odottaa palkankorotuksia.

Äänestä Vuoden Välkkyä 2017

6.11.2017
Akavalaisen ja STTK:laisen ay-kentän Vuoden Välkky 2017 -esitykset on julkaistu ja nyt on aika äänestää omaa suosikkia.

Työsuojeluvaalit 2017

13.10.2017
Työsuojeluvaltuutettujen vaalit käydään tänä syksynä useilla työpaikoilla. Työsuojeluvaltuutettu ja kaksi varavaltuutettua on lain mukaan valittava työpaikoilla, joissa työskentelee vähintään 10 työntekijää. Työsuojeluvaltuutettu edustaa työpaikan kaikkia työntekijöitä turvallisuutta ja terveellisyyttä koskevissa asioissa. On tärkeää, että työpaikalla on myös asiantuntijoita ja esimiehiä edustava työsuojeluvaltuutettu.