Koulutus

Saat työhösi hyvän pohjan koulutuksistamme. Me tarjoamme luottamusmies- ja yhteistoimintakoulutusta kaikilla toimintasektoreillamme. Kun osallistut koulutuksiimme, kehityt entistä paremmaksi edunvalvojaksi työpaikallasi!

Yleisiä ohjeita

Muistathan pitää yhteystietosi ajan tasalla JUKOn luottamusmiesrekisterissä. Näin varmistat, että saat koulutusvahvistukset, kutsut ja ohjeet varmasti sähköpostiisi. Päivitä tietosi JUKOlassa.

Kurssit ovat kutsukoulutuksia. Saat henkilökohtaisen kutsun sähköpostiisi Lyyti-ohjelmasta. Ethän jaa linkkiä eteenpäin. Saat automaattisen kuittauksen ilmoittautumisestasi.

Kustannukset

Luottamusmieskoulutuksemme ovat sopimuskoulutuksia, joiden kustannukset ja ajankohdat on sovittu työmarkkinaosapuolten kesken. Koulutus on työaikaa ja työnantaja maksaa sen ajalta normaalin palkan. Laskutamme työnantajalta osan koulutus- tai ruokailukustannuksista työehtosopimuksessa sovittujen ehtojen mukaan.

Ajankohdat

Löydät tarkemmat tiedot lähiajan koulutuksista jokaisen sektorin kohdalta erikseen. Varmistathan jo ennen ilmoittautumistasi, että voit osallistua koulutukseen koko koulutuksen ajan.

Matkat ja majoitus

Tee työnantajallesi virka- tai työvapaa-anomus. Varaamme ja maksamme majoituksen ilmoittautumisten perusteella, ohjelmaan merkityt ateriat ja matkakulut matkustusohjeemme mukaan. Majoitus on kahden hengen huoneissa. Jos haluat majoittua yhden hengen huoneeseen, maksa lisäkorvaus suoraan majoituspaikkaan.

Lisätietoja
Koulutusten käytännön järjestelyt, Riku Holm, p. 040 530 7937

Muut koulutukset

Sinun kannattaa hyödyntää myös muita edunvalvontaan tarjolla olevia koulutuksia:

Lähetä ilmoittautumisesi ja kyselysi koulutuksista suoraan järjestäjille. Kurssikutsut ja ohjelmat saat suoraan järjestäjiltä tai omasta jäsenliitostasi. Emme osallistu muiden järjestämien koulutusten kustannuksiin.

Lue lisää JUKOn koulutustarjonnasta