Koulutus

JUKO-koulutuksista saat hyvän pohjan työllesi. Tarjoamme luottamusmies- ja yhteistoimintakoulutusta kaikilla sektoreillamme. Kun osallistut koulutukseen, verkotut tehokkaasti ja kehityt entistä paremmaksi edunvalvojaksi työpaikallasi.

Yleiset ohjeet

Muistathan pitää yhteystietosi ajan tasalla JUKOn luottamusmiesrekisterissä. Näin varmistat, että saat koulutusvahvistukset, kutsut ja ohjeet sähköpostiisi. Päivitä tietosi JUKOlassa.

Kurssit ovat kutsukoulutuksia. Saat henkilökohtaisen kutsun sähköpostiisi Lyyti-ohjelmasta. Ethän jaa linkkiä eteenpäin. IImoittautumisesta saat automaattisen kuittauksen.

Kustannukset

Luottamusmieskoulutuksemme ovat sopimuskoulutuksia: kustannukset ja ajankohdat on sovittu työmarkkinaosapuolten kesken. Koulutus on työaikaa ja työnantaja maksaa sen ajalta normaalin palkan. Laskutamme työnantajalta osan koulutus- tai ruokailukustannuksista työehtosopimuksessa sovittujen ehtojen mukaisesti.

Ajankohdat

Tarkemmat tiedot koulutuksista löydät jäljempää koulutuskalenterista kunkin sektorin kohdalta. Varmistathan jo ennen ilmoittautumista, että voit olla mukana koko koulutuksen ajan.

Matkat ja majoitus

Tee työnantajallesi virka- tai työvapaa-anomus. Varaamme ja maksamme majoituksen ilmoittautumisesi perusteella, ohjelmaan merkityt ateriat ja matkakulut maksamme JUKOn matkustusohjeen mukaisesti.

Lisätiedot
Käytännön järjestelyistä vastaa toimistosihteeri Riku Holm | 040 530 7937 | Enable JavaScript to view.

Koulutuskalenteri

Muut koulutukset

Hyödynnä myös muita edunvalvontaan tarjolla olevia koulutuksia.

Lähetä ilmoittautuminen ja tiedustelut suoraan koulutuksen järjestäjälle. Kurssikutsun ja ohjelman saat järjestäjältä tai liitostasi. JUKO ei osallistu muiden toimijoiden järjestämien koulutusten kustannuksiin.