Yleistä koulutuksista

JUKOn järjestämän edunvalvontakoulutuksen tarkoituksena on antaa paikallisesta edunvalvonnasta vastaaville jukolaisille hyvät valmiudet toimia julkisen sektorin työpaikoilla edunvalvontatehtävissä.

JUKO tarjoaa kunnan, kirkon, valtion ja yliopistosektoreilla luottamusmieskoulutusta ja yhteistoimintakoulutusta. JUKO varaa ja maksaa majoituksen kahden hengen huoneissa, ohjelmaan merkityt ruokailut ja kotimaan matkakulut JUKOn matkustusohjeen mukaan. Yhden hengen huoneesta maksetaan lisämaksu suoraan majoituspaikkaan. Kursseille valituille tulee vahvistuksen mukana tarpeellinen ohjeistus.

Tarkemmat tiedot lähiajan koulutusten ajankohdista, kohderyhmistä ja sisällöistä löytyvät sektorikohtaisesti, vasemmalla olevien linkkien kautta. Koulutusten käytännön järjestelyistä vastaa toimistosihteeri Riitta Roisko
 

JUKOn koulutuksiin osallistumisesta

JUKOn luottamusmieskoulutukset ovat sopimuskoulutuksia, joiden kustannukset ja ajankohdat on sovittu yhdessä Kunnan/Kirkon/Valtion tai yliopiston työmarkkinalaitoksen kanssa. Koulutus on työaikaa ja sen vuoksi työnantaja maksaa koulutuksen ajalta normaalin palkan. Jokaisen osallistujan tulee ennen ilmoittautumistaan varmistaa, että koulutukseen on mahdollista osallistua koko ohjelmaan merkityn ajan. Yllättävästä ja perustellusta syystä poissaolon voi sopia kurssin vastuukouluttajan kanssa.  

 

 

Lisäksi koulutuksia järjestävät JUKOn jäsenyhdistykset ja Akavan jäsenjärjestöt. Linkissä heidän koulutuksensa. Vakavan/JEAn kurssikutsut tulevat omasta jäsenliitostasi. Ohjelma tulee yhtäaikaa kutsun kanssa.

Linkki Vakavan/JEAn koulutuksiin