JUKOn koulutuksiin osallistumisesta

JUKOn luottamusmieskoulutukset ovat sopimuskoulutuksia, joiden kustannukset ja ajankohdat on sovittu yhdessä Kirkon työmarkkinalaitoksen kanssa. Koulutus on työaikaa ja sen vuoksi työnantaja maksaa koulutuksen ajalta normaalin palkan. Jokaisen osallistujan tulee ennen ilmoittautumistaan varmistaa, että koulutukseen on mahdollista osallistua koko ohjelmaan merkityn ajan. JUKO laskuttaa työnantajalta ruokailukustannusten korvauksen, joka vuonna 2019 on 25e/pvä.

 

HUOMIO! Kurssikutsu tulee Lyytistä. Lyyti lähettää automaattisen kuittauksen onnistuneesta ilmoittautumisesta. 
Ongelmatilanteissa,  ole yhteydessä riitta.roisko@juko.fi.

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry järjestää kirkon sektorin pääluottamusmiehille ja luottamusmiehille koulutusta. Kurssit ovat kutsukoulutuksia, joten saat sähköpostiisi henkilökohtaisen kutsun.

  • 14.-15.2.2019 Luottamusmiesten peruskurssi Helsingissä (kutsut on lähetetty)
     
  • 1.-2.4.2019 Luottamusmiesten jatkokurssi Helsingissä (kutsut on lähetetty)

  • 11.-12.4.2019 Luottamusmiesten jatkokurssi Tampereella (kutsut on lähetetty)

Kurssiohjelmat julkaistaan myöhemmin. Jatkokurssit ovat saman sisältöiset, joten valitse sinulle sopiva ajankohta maantieteellinen etäisyys huomioiden.

Kurssit ovat kirkon luottamusmiessopimuksen mukaista palkallista luottamusmieskoulutusta. Tee työnantajallesi virka-/työvapaa-anomus. Matkakustannukset korvataan halvimman matkustustavan mukaan. Majoitus on kahden hengen huoneissa. (Varaluottamusmiehiä voidaan ottaa kurssille vain, jos osallistujamäärä ei muuten täyty.) Koulutusten käytännön järjestelyistä vastaa toimistosihteeri Riitta Roisko ja sisällöstä neuvottelupäällikkö Anne Kaitainen.

 

Lisäksi koulutusta järjestää VAKAVA