Työpaikat | Tule meille työkaveriksi!

24.4.2023 11:37

Haemme neuvottelupäällikköä kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. Vastaat työparisi kanssa valtiosektorin neuvottelutoiminnasta, luottamusmieskoulutuksesta ja sidosryhmätoiminnasta. Tehtäviisi kuuluu myös sopimussektorin kehittäminen.

Haemme neuvottelupäällikköä kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry:n toimistolle.

JUKO edustaa julkisalojen 35:tä akavalaista ammattiliittoa, joilla on yhteensä 200 000 jäsentä. Sovimme virka- ja työsuhteiden ehdoista kunnissa, hyvinvointialueilla, valtiolla, yliopistoissa, evankelis–luterilaisessa kirkossa sekä Avainta-aloilla, Kansallisgalleriassa ja Työterveyslaitoksella. Työpaikoilla 3 500 luottamusmiestämme edustaa kaikkien JUKO-liittojen jäseniä. Käymme jatkuvaa vuoropuhelua paremman työelämän puolesta.

Neuvottelupäällikkö vastaa yhdessä työparin kanssa valtiosektorin neuvottelutoiminnasta, luottamusmieskoulutuksesta ja sidosryhmätoiminnasta. Neuvottelupäällikön tehtäviin kuuluu myös sopimussektorin kehittäminen. Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata valittavan henkilön osaamisen ja koulutuksen mukaan.

Hakijalta edellytämme neuvottelukokemusta, julkisen sektorin ja erityisesti valtionhallinnon rakenteiden ja työmarkkinoiden murrostilan hyvää tuntemusta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää työelämää ohjaavien lakien osaamista, erittäin hyviä kirjallisia viestintätaitoja, koulutus-, esiintymis- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä omaksua uutta tietoa ja hyödyntää sitä työssä.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot sekä monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät. Paikka täytetään alkaen 1. syyskuuta tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtajamme Mari Keturi, p. 050 461 9315. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelo 12. toukokuuta kello 16:een mennessä sähköpostitse: Enable JavaScript to view.. Aihekenttään maininta “Neuvottelupäällikkö”.

Ilmoitus julkaistu Oikotiellä 24.4.2023.