Vielä ehdit kierrättää hyvää – kunta-alan kampanja jatkuu syyskuun loppuun, parhaat teot palkitaan

8.6.2020 15:11

Tekojen torilla on jo yli 600 kehittämistekoa eri puolilta Suomea. "Moni kamppailee muuttuneen työympäristön kanssa. Jakamalla omat ratkaisunne voitte auttaa toisia. Kun hyvän laittaa kiertämään, siitä hyötyy koko kunta-ala", Kunteko 2020 -ohjelman ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanu.

Kunta-alalla käynnistyi toukokuussa onnistuneita kehittämistekoja esittelevä Hyvä kiertämään -kampanja.

Kunteko 2020 -ohjelman ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanu kertoo, että parhaat teot palkitaan ja että kampanja jatkuu 30. syyskuuta asti.

Kampanja kerää tarinoita kuntatyön kehittämisestä Tekojen tori -sivustolle, jossa kuka tahansa voi käydä tutustumassa tekoihin ja hyödyntää niitä kehittämistyössään.

Tekojen torilla on jo yli 600 tekoa useilta toimialoilta eri puolilta Suomea.

- Hyvä kiertämään -kampanja kannustaa kertomaan isoista tai pienistä kuntatyön kehittämisteoista. Moni kamppailee muuttuneen työympäristön kanssa. Jakamalla omat ratkaisunne voitte auttaa toisia. Kun hyvän laittaa kiertämään, siitä hyötyy lopulta koko kunta-ala, Jaanu kannustaa.

Parhaimmat kampanjassa jaetut teot ja aktiivisimmat kuntaorganisaatiot palkitaan Kuntekon loppuseminaarissa syksyllä. Kunteko 2020 -ohjelma päättyy vuoden lopussa, ja kuluneita vuosia halutaan juhlia yhdessä kuntakentän toimijoiden kanssa.

Kunteko 2020 on kunta- ja maakunta-alan työelämän kehittämisohjelma. Siihen osallistuvat KT Kuntatyönantajat ja kunta-alan pääsopijajärjestöt Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO, Julkisen alan unioni JAU ja Sosiaali- ja terveysalan neuvottelujärjestö Sote.

Ohjelman päärahoittaja on Euroopan Sosiaalirahasto.

Tästä pääset satojen tekojen torille!