Tule meille työkaveriksi!

12.5.2021 08:21

Etsimme Sinua, työmarkkinaneuvottelujen osaaja! JUKOn valtiosektori kutsuu tekijäihmistä. Hakuaika päättyy 21. toukokuuta.

Tunnet työmarkkina- ja työehtoneuvottelujen maailmaa ja olet valmis uudistamaan sitä. Toimit sektorin toisen neuvottelupäällikön työparina ja osana JUKO-tiimiä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn tiukoissakin paikoissa.

Hallitset ja ymmärrät työmarkkinajärjestelmän kokonaisuuden ja neuvottelutoiminnan eri tasot. Työhösi kuuluu valtiosektorin virka- ja työehtosopimusneuvottelujen käyminen nimetyissä työryhmissä ja niihin liittyvä sisäinen valmistelutyö sekä virastokohtaisten erimielisyys- ja muiden neuvottelujen koordinointi. Toimit esittelijänä vastuualueesi asioissa.

Olet taitava ja innostava puhuja ja kykenet täsmälliseen kirjalliseen ilmaisuun. Koulutat ja tuet luottamusmiestemme työtä kehittävällä otteella.

Ammatillinen tyylisi on uudistava, mutta myös rutiinit luonnistuvat. Kykenet sitoutumaan työyhteisömme rakentavaksi jäseneksi ja liittojemme jäsenten tehokkaaksi edunvalvojaksi.

Tarjoamme monipuolisen työmarkkinoiden pelikentän, mahdollisuuden edetä neuvottelijana, kilpailukykyiset työehdot ja vakaan työyhteisön.

Edellytämme Sinulta oikeustieteellistä tai vastaavaa korkeakoulututkintoa, pelisilmää, vaikuttaja-, ja verkostoitumistaitoja sekä viestintämyönteisyyttä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta työmarkkinajärjestöistä ja työehtoneuvotteluista sekä virka- ja työehtosopimuksiin liittyvän lainsäädännön tuntemusta. Olet valmis aloittamaan meillä syyskuun aikana.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi liitteineen sähköpostitse 21. toukokuuta mennessä Enable JavaScript to view.. Lisätietoja toiminnanjohtaja Maria Löfgren, p. 040 568 2798.