TYÖYHTEISÖ MUKANA MUUTOKSESSA – Kirkon työelämätoimijoiden verkosto/Kirkon työelämä 2020 -ohjelma

16.5.2019 15:11

ENNAKKOINFOA: Kirkon työelämätoimijoiden verkostotapaamiset jatkuvat vuonna 2015

Jos olet seurakunnan kirkkoherra, talousjohtaja, esimies, henkilöstöasioiden asiantuntija tai henkilöstön edustaja, tervetuloa mukaan kirkon työelämätoimijoiden verkostoon. Verkosto tarjoaa sinulle ajankohtaisen työelämätiedon lisäksi mahdollisuuden tavata muita kirkon työelämätoimijoita,  käydä keskustelua työelämän kehittämisen kysymyksistä, ideoida ja työstää uusia, hyviä toimintatapoja ja käytäntöjä ja jakaa niitä.

Kevätkaudella 2015 työelämätoimijoiden verkostotapaaminen järjestetään Helsingissä 24.4. Syyskaudella on kolme tilaisuutta: Turussa 22.10, Jyväskylässä 20.11  ja Helsingissä 24.11.

Kevään ja syksyn tapaamisissa on oma ohjelmansa, syksyn tapaamisten ohjelmissa on myös jonkin verran paikkakuntakohtaisia eroja. Tilaisuuksien ohjelmat ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan myöhemmin mm. Sakastissa ja Työturvallisuuskeskuksen sivuilla. Myös erillisiä kutsuja tullaan tapaamisiin lähettämään mm. hiippakuntien ja Työturvallisuuskeskuksen toimesta. Suunnitelmissa on, että tilaisuutta voi seurata myös verkon kautta tapahtuman aikana tai sen jälkeen.

Tilaisuuksien järjestelyistä vastaa verkosto, jonka muodostavat edustajat Kirkon työmarkkinalaitoksesta, kirkon pääsopijajärjestöistä (Juko, Kirkon alan unioni, Kirkon alat), Työturvallisuuskeskuksesta, Kirkon koulutuskeskuksesta, tuomiokapituleista ja seurakunnista.

Lisätietoja Kirkon työelämätoimijoiden verkostosta ja verkostotapaamisista voi kysyä: Enable JavaScript to view.. Katso myös http://sakasti.evl.fi/sakasti.nsf/sp?open&cid=Content2C7FE0