Älä aikaile - Kirteko-verkostotapaamisten ilmoittautuminen on käynnissä!

16.5.2019 15:10

Esillä on seurakuntien kehittämistarinoita tulevaisuuden suunnittelusta yhdessä, ajankohtaisia kysymyksiä yhteistoiminnasta hengellisen työn työaikakokeiluihin, työhyvinvointikyselyistä osaamistarpeiden ennakointiin ja töiden uudelleen organisointiin saakka. Tilaisuus käynnistyy esittelyjen torilla, jolla voitte tavata asiantuntijoita mm. Kevasta, Työturvallisuuskeskuksesta ja Kirkkohallituksesta

Yhdessä enemmän – Tulevaisuuden johtaminen ja yhteistoiminta kirkossa

  • 11.10.2017 klo 8.30-15.00, Mikkelin seurakuntakeskus, Savilahdenkatu 20, Mikkeli
  • 24.10.2017 klo 9.00-15.30, Kirkonkranni, Ala-Kuljunkatu 1A, Seinäjoki

Lämpimästi tervetuloa kirkkoherrat, talouspäälliköt, hallintojohtajat, henkilöstöpäälliköt ja esimiehet sekä luottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut. Tulkaa mukaan mahdollisimman monipuolisella joukkueella!

Osallistumismaksu on 30 euroa (alv 0%), maksu sisältää ohjelman, ruokailun ja kahvit. Joka kolmas ilmoittautuja samasta seurakuntataloudesta ilmaiseksi!

Ohjelma ja ilmoittautuminen:

Kirteko-verkostotyöryhmä yhteistyössä Mikkelin, Lapuan, Tampereen, Kuopion ja Oulun tuomiokapitulien kanssa.

Kirteko on lyhenne sanoista kirkon työelämä 2020 –ohjelma. Kirteko-verkostoryhmän muodostavat edustajat Kirkon työmarkkinalaitoksesta, kirkon pääsopijajärjestöistä (JUKO, Kirkon alan unioni, Kirkon alat), Työturvallisuuskeskuksesta, Kirkon koulutuskeskuksesta ja KEVA:sta.