”Haluamme, ettei kukaan jää työpaikalla yksin” – Katso Tätä on JUKO -video!

16.5.2019 15:09

”Kannustava ja kuunteleva ilmapiiri työpaikoilla on erittäin tärkeää, ja tämän hyvän ilmapiirin me JUKOssa haluamme varmistaa”, toiminnanjohtaja Maria Löfgren kertoo Tätä on JUKO -videolla. Puheenjohtaja Olli Luukkainen korostaa, että 200 000 ihmisen jukolainen joukkue vastaa keskeisesti yhteiskuntamme pyörimisestä, kehittämisestä ja uudistamisesta.

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestöllä (JUKO ry) on suomalaisilla työpaikoilla kaikkiaan 3 900 luottamusmiestä. Heillä on JUKOn toiminnanjohtajan Maria Löfgrenin mukaan keskeinen rooli työelämän uudistamisessa ja kehittämisessä.

”Me JUKOssa haluamme varmistaa, että kaikkien 36 liittomme jäsenillä työilmapiiri on kannustava ja kuunteleva – että työpaikalla on hyvä olla ja sinne on mukava mennä”, Löfgren kertoo.

Työhyvinvoinnin merkitys on noussut viime aikoina esiin muun muassa keskustelussa ulkoministeriössä ilmenneistä häirintätapauksista. JUKO haluaa olla voimakkaasti edistämässä suomalaisen työelämän kehittymistä aina ihmisiä arvostavaksi ja kunnioittavaksi.

”Koulutuksella me JUKOssa varmistamme, että luottamusmiehillämme on aina viimeisin tieto ja osaaminen, jotta työpaikoilla voidaan viedä jukolaisten asioita eteenpäin. Kukaan ei jää työpaikalla yksin”, Löfgren sanoo Tätä on JUKO -videolla.

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestöön kuuluvissa liitoissa on kaikkiaan 200 000 jäsentä. JUKOn puheenjohtaja Olli Luukkainen korostaa, että nämä ihmiset ovat todella tärkeässä roolissa koko yhteiskunnassamme. He tekevät työtä esimiehinä ja asiantuntijoina kunnissa, valtiolla, kirkon sektorilla sekä yliopistoissa.

”Jukolainen joukkue vastaa keskeisesti siitä, että yhteiskuntamme pyörii ja kehittyy. Esimerkiksi terveydenhuoltoalalla koko ketju terveydenhoitajista lääkäreihin kuuluu JUKOon. Myös vaativa sosiaaliala, turvallisuus, kirkon sektori sekä koko koulutuksen, kasvatuksen ja tutkimuksen ketju aina innovaatiotoimintaan saakka on meidän väkeämme”, Luukkainen kertoo.

Katso Tätä on JUKO -video täältä.

Lisätiedot:
JUKOn toiminnanjohtaja Maria Löfgren, 040 568 2798, Enable JavaScript to view., Twitter: @marialofg
JUKOn puheenjohtaja Olli Luukkainen, 0500 652872, Enable JavaScript to view., Twitter: @OlliLuukkainen

 

Tätä mieltä me JUKOssa olemme – Lue myös:

Häirintä arkipäivää ulkoministeriössä – nollatoleranssia ei kunnioiteta

Henkilöstö mukaan suunnittelemaan selvitystä ulkoministeriön häirintätapauksista

Blogi: Luulosairaaksi leimaaminen ei paranna sisäilmasta sairastunutta

Kolme selkeää faktaa: miksi irtisanomisen lieventäminen on väärin

Ilman julkista sektoria moni suomalainen jäisi ilman apua

Ulkomaalaiset työntekijät pelkäävät puhua työsuhteensa epäkohdista

Nyt riittää syyllistäminen julkisen sektorin pitkistä lomista

Ministeriöt rikkovat toistuvasti työaikalakia