Kirteko tarjoaa tukea, apua ja sparrausta seurakuntien työelämän kehittämiseen - Porin verkostotapaamisen ohjelma on julkaistu ja ilmoittautuminen käynnissä!

16.5.2019 15:12

Kirteko-verkostotapaamiset ovat erinomaisia paikkoja jakaa kehittämisideoita ja saada niitä mukaan. Tapaamisissa verkostoidut luontevasti ja osallistut ajankohtaiseen työelämäkeskusteluun. Nyt on aika ilmoittautua 28.3.2019 Porissa järjestettävään verkostotapaamiseen!

Verkostotapaamiset on tarkoitettu erityisesti kirkkoherroille, talousjohdolle, esimiehille ja muille henkilöstöhallinnon asiantuntijoille sekä työsuojeluvaltuutetuille ja luottamusmiehille. Tulkaa mukaan vaikka koko yhteistyötoimikunnan voimin!

Porin verkostotapaamisessa perehdymme kokeilemalla kehittämisen kulttuuriin ja kokeilemme käytännössä yhteiskehittämistä neljän seurakunnan esittelemän työelämän kehittämistavoitteen/unelman avulla. Yhteiskehittämisessä voit antaa muille ituja ja ideoita työpaikan kehittämiseen ja saada niitä omalle työpaikallesi vietäväksi. On sanottu, että jakaminen kaksinkertaistaa ilon. Tervetuloa kokemaan se todeksi!

Linkki ilmoittautumiseen ja ohjelmaan.

 
(Huom! JUKO ei maksa osallistumisesta aiheutuvia kuluja, joten varmista asia työnantajaltasi.)