Kirteko-verkostotapaaminen 4.5.2016

16.5.2019 15:13

Helsingissä 4.5. järjestettävän Kirteko-verkostotapaamisen ohjelma on valmiina ja ilmoittautuminen käynnissä. Tervetuloa mukaan. Lisätietoa alla.

Jos olet seurakunnan kirkkoherra, talousjohtaja, esimies, henkilöstöasioista vastaava, työsuojeluvaltuutettu tai luottamusmies, olet tervetullut Kirteko-verkostotapaamiseen 4.5.2016 Helsingissä. Tapaamisen ohjelma avautuu tästä linkistä.

 

Kirteko on lyhenne sanoista kirkon työelämä 2020 –ohjelma. Ohjelman tavoitteiden mukaista on, että työnantajan ja henkilöstön edustajat kehittävät työpaikkaa ja sen toimintoja yhteistoiminnallisesti. Toivomme siksi, että tulisitte myös verkostotapaamiseen työnantajan ja henkilöstön edustajat yhdessä.

 

Huomaa ohjelmasta, että tilaisuus alkaa liukuvasti ja voit jo klo 9 alkaen tutustua eri toimijoiden palvelutarjontaan ja verkostoitua itseäsi kiinnostavien tahojen kanssa. Varsinainen ohjelma alkaa klo 10.

Iltapäivän ohjelma rakentuu toripöytätyöskentelyistä. Tällä kertaa kukin osallistuu vain kahteen toripöytään. Valitse jo ilmoittautumisen yhteydessä ne kaksi toripöytää, joihin haluat osallistua. Ilmoittaudu pian, sillä pöydät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, max. 10 henkilöä/pöytä.

 

Ilmoittautumisohjeet oheisessa ohjelmaliitteessä.

Verkostossa tavataan!

Kirteko-verkostoyhmän puolesta,

Oili Marttila, puheenjohtaja, KiT            Hannu Tamminen, sihteeri, TTK

 

PS. Tiedämme, että 4.5 on helatorstaiaatto. Ohjelma on kuitenkin mitä mielenkiintoisin ja rohkenemme toivoa tilaisuuteen runsasta osanottoa. Niin ja reissunhaan voi yhdistää myös vapaa-ajan ohjelmaa!