JUKOn yliopistosektorin Työehtosoppa on täällä – vinkkaa kollegalle ja osallistu itse

22.11.2021 13:48

Työehtosoppa-kampanja avaa akavalaisten liittojen jäsenille työehtosopimuksen merkitystä ja sisältöä. Kampanja on myös osa valmistautumista ensi kevään neuvottelukierrokselle.

JUKO ja sen yliopistosektorin jäsenliitot kampanjoivat marraskuusta alkaen yliopistojen työehtosopimusten puolesta. Kun laitetaan laadukkaat raaka-aineet yhteen, syntyy hyvä soppa. Kampanjan nimi Työehtosoppa viittaa siihen, että myös hyvä työehtosopimus syntyy hyvistä ja reiluista ehdoista.

Työehtosoppa-kampanjan tavoite on avata liittojen jäsenille työehtosopimuksen merkitystä ja sisältöä. Kampanja on myös osa valmistautumista ensi kevään neuvottelukierrokselle.

Työehtosopimus vaikuttaa monin tavoin työhön ja arkeen. Kampanjasivustolta www.tyoehtosoppa.fi löydät tietoa, miten! Kampanjan sivusto aukesi torstaina 11. marraskuuta. Sivustolla tietoa työehtosopimuksesta suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Miten osallistun?

  • Vieraile sivustolla
  • Osallistu keskusteluun somessa ja käytä #työehtosoppa
  • Bongaa aihetta koskevat jutut Acatiimista ja Yliotteesta

Keskustele kampuksella kollegasi kanssa ja lähetä meille kuva, miten teillä on otettu kampanja vastaan https://q.surveypal.com/JUKO-TES-kampanja--kysely-2021/0