Avainta-neuvottelut jatkuivat tiistaina – tavoitteita ei avattu vielä

25.2.2020 13:32

"Tavoitteena on saada ensin valmiiksi tekniset muutokset. Neuvotteluilmapiiri on edelleen varsin keskusteleva ja yhteistyökykyinen", neuvottelupäällikkö Minna Holm.

Avaintes:n neuvottelut jatkuivat tiistaina 25. helmikuuta. JUKOn neuvottelupäällikkö Minna Holm kertoo, että lähinnä käytiin läpi työehtosopimusten teksteihin liittyviä teknisiä ja stilistisiä asioita.

- Varsinaisia neuvottelutavoitteita osapuolet eivät ole avanneet vielä. Tavoitteena on, että ensin saadaan valmiiksi tekniset muutokset. Ilmapiiri on edelleen varsin keskusteleva ja yhteistyökykyinen.

- Sovimme myös, että seuraavassa neuvottelussa käymme tarkemmin läpi työaikapankkiin vuodelta 2016 liittyvää suositusta.

Neuvottelut jatkuvat 28. helmikuuta.

JUKOa Avainta-alojen neuvotteluissa edustaa neuvottelupäällikkö Minna Holm. Opetusalan ammattijärjestö OAJ ja Tekniikka ja Terveys KTN (ml. Insinööriliitto) toimivat Avaintes-neuvotteluissa itsenäisinä allekirjoittajajärjestöinä. OAJ:n neuvottelija on Kristiina Johansson ja KTN:n Tomas Wass.

Kaikki JUKOn virka- ja työehtosopimukset päättyvät 31. maaliskuuta.

Keromme neuvottelujen etenemisestä neuvottelutiedotteella. Seuraa lisäksi www.juko.fi, JUKO-Facebookia ja Twitteriä @JUKOry aihetunnisteilla #neuvotellen2020 #sopien2020.

Lue myös

JUKO jätti Avaintan työehtosopimuksen irtisanomisilmoituksen