Kunta-alalla on seurattu työn murrosta - Tulosjulkistus Kunta-TV:ssä suorana keskiviikkona 2. kesäkuuta

18.5.2021 14:09

Yli tuhat kuntatyön asiantuntijaa eri puolilta Suomea osallistui seurantaan kevään aikana.

Miten työn murros näkyy eri ammateissa? Millaisia kokemuksia on kertynyt korona-ajasta? Mikä on muuttunut sairaaloissa, kirjastoissa ja kouluissa tai ateria- ja puhtauspalveluissa ja sosiaalityössä?

Kunta-alan työn murroksen seurantatulokset julkistetaan Kunta-TV:n suorassa lähetyksessä keskiviikkona 2. kesäkuuta kello 9 - 11.

Maksuton tilaisuus on tarkoitettu kaikille työn murroksesta ja muutoksesta kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä ilmoittautumista, mukaan pääset täältä: https://www.kunta.tv/suorat-lahetykset/kunta-alan-tyon-murroksen-seurannan-tulosten-julkistamistilaisuus-2-6-2021/

Kahden vuoden välein toteutettava työn murroksen seuranta tekee näkyväksi työtä kunnissa. Tavoitteena on rakentaa kuvaa muutoksesta ja kerätä tietoa, jota muun muassa työmarkkinajärjestöt voivat hyödyntää kehitettäessä kuntatyötä.

Työn murroksen seuranta on KT Kuntatyönantajien, Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn, Julkisen alan unioni JAU:n ja Sosiaali- ja terveysalan neuvottelujärjestö Sote ry:n yhteinen hanke ja osa Kuntatyö2030-kokonaisuutta.