Kunta- ja hyvinvointialat | Tekojen tori -kampanja etsii Suomen kekseliäintä kuntaa tai hyvinvointialuetta

4.9.2023 13:43

Kunnista ja hyvinvointialueilta haetaan nyt hyviä tekoja! Innostavimmat kehittämisteot ja eniten tekoja ilmoittaneet palkitaan Tärkeissä töissä -gaalassa Helsingissä 4. joulukuuta.

Tekojen torilla on nyt 1062 kehittämistekoa yli 140:sta kunta-alan organisaatiosta. Tänä vuonna myös hyvinvointialueet voivat osallistua kampanjaan.

Viime vuoden kekseliäimmän kunnan tittelin voitti Liminka. Liminkalaiset ahkeroivat viime syksyn kampanjassa Tekojen tori -portaaliin kaikkiaan 68 kehittämistekoa. Liminka voitti Suomen kekseliäimmän kunnan palkinnon toistamiseen.

Kun ajat ovat haastavat, tarvitaan hyviä tekoja

– Kunnissa ja hyvinvointialueilla on jatkuvasti käynnissä on isoja projekteja ja kehittämishankkeita, mutta kehittämistä tehdään koko ajan myös osana arjen työtä. Usein pienikin oivallus voi parantaa työn sujuvuutta ja työelämän laatua, sanoo työelämän kehittämisen asiantuntija Anna-Mari Jaanu Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:sta.

Innostavimmat kehittämisteot ja eniten tekoja ilmoittaneet kunnat ja hyvinvointialueet palkitaan Tärkeissä töissä -gaalassa Helsingissä 4. joulukuuta. Kampanja alkoi 4. syyskuuta ja päättyy 15. lokakuuta.

Tästä pääset Tekojen tori –portaaliin, joka on osa työelämän kehittämisen Tärkeissä töissä -kokonaisuutta. Portaalia tuottavat Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT ja kunta-alan pääsopijajärjestöt eli Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO, Julkisen alan unioni JAU ja Sosiaali- ja terveysalan neuvottelujärjestö Sote ry.