Tule juhlimaan Kuntekon kanssa keskiviikkona

24.11.2020 15:17

Melkein kuusi vuotta Kunteko-ohjelmassa on kehitetty ja uudistettu kuntatyötä. Ohjelma päättyy vuoden lopussa, mutta ennen sitä julkistetaan innostavimmat kuntateot. Haluatko kuulla myös Euroopan 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon rankauttua Perttu Pölöstä? Live-lähetys on kaikille avoin. Tilaisuus on kaikille avoin.

Kunteko-ohjelmassa on melkein kuusi vuotta kehitetty ja uudistettu kuntatyötä. Ohjelma päättyy vuoden lopussa, mutta sitä ennen haluamme saattaa julkisuuden parrasvaloihin kunta-alan innostavimmat kehittämisteot. Palkitsemme kunta-alan parhaimmat teot virtuaalisessa loppuseminaarissa 25. marraskuuta klo 13–16.

Palkintojen jaon lisäksi kuulet muun muassa valovoimaisen puhujan, futuristin Perttu Pölösen ajatukset tulevaisuuden työelämästä. Pölönen on Euroopan lupaavimman 35 innovaattorin joukkoon valittu visionääri, joka valaa uskoa tulevaisuuteen.

Pölönen puhuu tulevaisuuden haasteista ja mahdollisuuksista, informaatioteknologioista, työelämästä, koulutuksesta ja vastuullisuudesta.

Tilaisuus on kaikille avoin.

Linkki live-lähetykseen