Kirkon pöydässä jatkettiin tekstiesitysten parissa

22.2.2022 14:37

"Joissain yksityiskohdissa saavutettiin pientä lähentymistä, mutta neuvottelujen varsinaisesta etenemisestä ei vielä voida puhua", JUKOn neuvottelupäällikkö Anne Mikkola tarkentaa.

Kirkon neuvotteluissa osapuolet jatkoivat järjestöjen työstämien tekstiesitysten läpikäyntiä 22. helmikuuta.

- Joissakin yksityiskohdissa saavutettiin pientä lähentymistä, mutta varsinaisesta neuvottelujen etenemisestä ei voida kuitenkaan vielä puhua, JUKOn neuvottelupäällikkö Anne Mikkola tarkentaa.

Neuvottelut jatkuvat 23. helmikuuta Kirkontalossa.

HUOM: lisäys verkkosivulla olevaan tekstiin:

Kerromme sopimusneuvotteluista kotisivullamme. Seuraa meitä ja keskustelua myös Facebookissa ja Twitterissä @JUKOry aihetunnisteilla #neuvotellen2022 #kirkko. Opiskelijoille ja nuorille erityisesti suunnattu neuvottelusisältö Instagramissa @juko_ry.

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO edustaa virka- ja työehtosopimuksillaan 200 000:ta akavalaista. JUKO sopii työsuhteiden ehdoista kunnissa, valtiolla, yliopistoissa, kirkossa ja Avainta-aloilla sekä Kansallisgalleriassa ja Työterveyslaitoksella.

Kirkko-faktat

Sopimus | Kirkon yleinen virka- ja työehtosopimus

Neuvottelijat | neuvottelupäällikkö Anne Mikkola (JUKO) ja JUKOn kirkon neuvottelukunnan puheenjohtaja Jussi Junni (AKI-liitot)

Pääsopijat | JUKO, Kirkon alan unioni (JHL, Jyty), Kirkon alat ja Kirkon työmarkkinalaitos

Kirkon yleinen virka- ja työehtosopimus koskee noin 20 000:ta palkansaajaa.

Edellinen tiedote | Uudet perhevapaat osaksi kirkon sopimusta