Kunta-alan henkilöstön edustaja, lähde Lappeenrantaan! Ilmoittautuminen päättyy 8. elokuuta

1.8.2022 12:08

Lappeenranta-seminaari on kuntien ja hyvinvointialueiden yhteistoiminta- ja työelämän kehittämistapahtuma. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 18.–19. elokuuta. Muistathan osallistua myös JUKOn sidosryhmätapaamiseen torstaina 18. elokuuta.

Suomalainen hyvinvointivaltio on muutoksen edessä. Elokuussa Lappeenrannassa muutoksesta vastaavat kysyvät muun muassa, mitkä ovat hyvinvointialueiden ja kuntien uudet painotukset ja millä mielellä muutosta kohti?

Lappeenranta-seminaari on kuntien ja hyvinvointialueiden yhteistoiminta- ja työelämän kehittämistapahtuma. Seminaarin järjestävät Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT, kunta-alan pääsopijajärjestöt ja Lappeenrannan kaupunki. Tänä vuonna tapahtuma pidetään torstaina ja perjantaina 18.–19. elokuuta.

Perjantaina seminaarissa puhujana on myös peruspalveluministeri Aki Linden.

Toivottamme kaikki seminaariin osallistuvat JUKO-liittojen jäsenet tervetulleiksi jukolaisten sidosryhmätilaisuuteen torstaina 18. elokuuta kello 18.15–19.15. Osoite: Kauppakatu 21. Tapaamisiin Scandic Patriassa!

Ilmoittaudu tästä ja tutustu seminaarin ohjelmaan

Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 8. elokuuta. Tämän jälkeen perutuista ilmoittautumisista peritään sadan euron toimistokulut.