Neuvottelut Työterveyslaitoksen sopimuksesta jatkuivat maanantaina

30.3.2020 18:50

Tänään keskusteltiin muun muassa matkustusajasta ja luottamusmiesten asemasta. Yt-neuvottelut koronatilanteen aiheuttamasta lomautustarpeesta alkavat 1. huhtikuuta.

Neuvottelut Työterveyslaitoksen työehtosopimuksesta jatkuivat maanantaina 30. maaliskuuta.

Keskustelua käytiin muun muassa matkustusajasta ja luottamusmiesten asemasta.

Pääryhmän neuvottelut jatkuvat 6. huhtikuuta.

Työterveyslitoksen sopimusneuvotteluihin osallistuvat JUKO, Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty, Terveys- ja sosiaalialan neuvottelujärjestö TSN, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ja Hyvinvointialan liitto.

Kaikki JUKOn virka- ja työehtosopimukset päättyvät 31. maaliskuuta, jonka jälkeen siirrytään sopimuksettomaan tilaan. Sopimuksettomana aikana voimassa ovat vanhat työehdot.

Toistaiseksi neuvottelutulos on saavutettu Kansallisgallerialle, ja perjantaina JUKOn hallitus hyväksyi yliopistojen uuden työehtosopimuksen.

JUKO neuvottelee

JUKO edustaa työehtosopimuksillaan noin 200 000:ta korkeakoulutettua. Sovimme työsuhteiden ehdoista kunnissa, valtiolla, yliopistoissa, kirkossa ja AVAINTA-aloilla. Sovimme työehtosopimukset myös Kansallisgalleriassa ja Työterveyslaitoksella.

Tiedotamme neuvotteluista neuvottelutiedotteella. Seuraa lisäksi www.juko.fi, JUKO-Facebookia ja Twitteriä @JUKOry aihetunnisteilla #neuvotellen2020 #sopien2020.

Lue myös

Työterveyslaitoksen neuvotteluissa vaihdettiin kirjallisia tavoitteita